Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Julia

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18037871307

WhatsApp : +8618037871307

Free call

Αξιοπιστία ηλεκτρικός Πολωνός που καθιστά τη μηχανή ενισχυμένη να τσιμενταρίσει συγκεκριμένους Πολωνούς

Ποσότητα παραγγελίας min : Διαπραγμάτευση Τιμή : Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες : Τυποποιημένη εθνική μέθοδος συσκευασίας Χρόνος παράδοσης : Εξαρτάται από την ποιότητα του πελάτη
Όροι πληρωμής : 30% προηγμένη πληρωμή, πληρωμή ισορροπίας 70% πριν από την αποστολή, ή αρνητικός Δυνατότητα προσφοράς : 2000 τόνος το μήνα
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ Μάρκα: DINGLI
Πιστοποίηση: ISO9001,ASTM,RETIE,Nch203,Costa Rica ASTM,EPC,TCL,Q690 Extra High Strength Steel

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Όλοι οι τύποι, GB/ASTM/EN. Τύπος: Ενισχυμένο τσιμέντο συγκεκριμένοι Πολωνοί
Επίστρωμα επιφάνειας: galvanization ή ζωγραφική καυτής εμβύθισης Βαθμός τάσης: 10-750kv
Galvanization: galvanization καυτής εμβύθισης Ζωγραφική: Σύμφωνα με το αίτημα των πελατών
Υψηλό φως:

συγκεκριμένος εξοπλισμός πόλων

,

συγκεκριμένος πόλος που κατασκευάζει τη μηχανή

Περιγραφή προϊόντων

Αξιοπιστία ηλεκτρικός Πολωνός που καθιστά τη μηχανή ενισχυμένη να τσιμενταρίσει συγκεκριμένους Πολωνούς

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

Ενισχυμένο τσιμέντο συγκεκριμένοι Πολωνοί

 

Το ενισχυμένο τσιμέντο συγκεκριμένοι Πολωνοί είναι οι ιδανικοί πόλοι χρησιμότητας για τις εφαρμογές διανομής δύναμης και μετάδοσης. Η πίεση περιέστρεψε τους συγκεκριμένους πόλους είναι ανθεκτική και αξιόπιστη, προσφέροντας πολλά πλεονεκτήματα πέρα από άλλα υλικά στην αγορά.

 

Επιπλέον, η αξιοπιστία των συγκεκριμένων πόλων μπορεί να ασκήσει σημαντική οικονομική επίδραση μετά από τις πυρκαγιές, τα ακραίες καιρικά γεγονότα και τις θύελλες πάγου, με συνέπεια τους λιγότερους πόλους αντικατάστασης και εντυπωσιακούς χρόνους αποκατάστασης δύναμης.

 

οι συγκεκριμένοι πόλοι σχεδιάζονται για να παρέχουν την αξιόπιστη δύναμη, την unsurpassed διάρκεια και μια μακριά ζωή υπηρεσιών. Πολωνοί κατασκευάζονται με prestressed 7 σκέλη καλωδίων, παραμορφωμένοι φραγμοί ενίσχυσης, γαλβάνισαν το ελικοειδές καλώδιο ενίσχυσης και το υψηλής αντοχής σκυρόδεμα. Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, ο πόλος υποβάλλεται σε μια φυγοκεντρική διαδικασία περιστροφής που οδηγεί στο σκυρόδεμα υψηλής πυκνότητας και κοίλο raceway μέσα στον πόλο με αυτόν τον τρόπο που μειώνει το βάρος και που παρέχει έναν ομαλό αγωγό για τα ηλεκτρικά και καλώδια επικοινωνίας. Κάθε πόλος γίνεται στη διαταγή προσαρμοσμένος από τις προδιαγραφές μήκους, δύναμης και πελατών συμπεριλαμβανομένων όλων των τοποθετώντας τρυπών, των ανοιγμάτων, που στηρίζουν κ.λπ.

 

Πεδίο εργασίας της συγκεκριμένης γραμμής παραγωγής πόλων:
- Μεταφορά προηγμένης τεχνολογίας της συγκεκριμένης παραγωγής πόλων
- Συγκεκριμένο σχέδιο γραμμών παραγωγής πόλων, εγκατάσταση και με το κλειδί στο χέρι
- Κατάρτιση εργαζομένων
- Εργασία με σας μέχρι το συγκεκριμένο πόλο μαζικής παραγωγής ή παραγωγής δοκιμής productionlineinvestmet.

 

Αξιοπιστία ηλεκτρικός Πολωνός που καθιστά τη μηχανή ενισχυμένη να τσιμενταρίσει συγκεκριμένους Πολωνούς 0

 

Σειρά και πλεονέκτημα παραγωγής:

 

DINGLI παράγει κυρίως τους διάφορους τύπους και τους βαθμούς pre-stressed συγκεκριμένων πόλων, ενισχυμένων συγκεκριμένων πόλων, δομής χάλυβα μετάδοσης και μετασχηματισμού και συγκεκριμένων στυλοβατών σιδηροδρόμων για 220 kV και κάτω από τη γραμμή μετάδοσης. Συγχρόνως, η επιχείρηση έχει αναπτύξει τους υψηλής αντοχής συγκεκριμένους πόλους.

 

 

Προκειμένου να πραγματοποιηθούν η «βελτίωση και ο μετασχηματισμός» των επιχειρήσεων, η επιχείρησή μας έχει βελτιώσει την κατάσταση της υψηλής ενέργειας κατανάλωσης, του χαμηλού ποσοστού εργασίας, του φτωχού περιβάλλοντος εργασίας και του οπίσθιου εξοπλισμού παραγωγής στην εγχώρια βιομηχανία πόλων. Προκειμένου να επιτευχθεί η περιβαλλοντική βελτιστοποίηση και να βελτιωθεί η ποιότητα των προϊόντων. Αναφερόμενοι στην προηγμένη εμπειρία της παραγωγής συγκεκριμένων προϊόντων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και βοηθώντας με τους σχετικούς κατασκευαστές εξοπλισμού στο σπίτι, έχουμε αναπτύξει και έχουμε σχεδιάσει μια προηγμένη «διπλός-έκταση που κυκλοφορεί τη συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής πόλων». Ο πόλος έχει πραγματοποιήσει την αυτόματη παραγωγή, στην οποία η μίξη σκυροδέματος, η φυγοκεντρική διαδικασία, η ένταση φραγμών χάλυβα προσυμπίεσης και η συντήρηση ατμού έχουν πραγματοποιήσει το intellectualization.

 

Ικανότητα παραγωγής και απλή εισαγωγή

Το κύριο εργοστάσιο Ø XIPING, που χτίζεται το έτος 1966, μετά από την τεχνική βελτίωση έξι χρόνου και αναβάθμιση, τώρα η ετήσια ικανότητα είναι 80000 PC το χρόνο, διαθέσιμα για όλο το είδος προδιαγραφής στην κινεζική αγορά, να είναι σε θέση επίσης να παραγάγει βασισμένος στο διεθνές πρότυπο.
 
Το νέο εργοστάσιο Ø XIPING, που χτίστηκε στο έτος 2016 αρχής, και τώρα στη μαζική παραγωγή, σχεδίασε την ικανότητα 80000 PC το χρόνο, ειδικά για τους μεγάλους κάμπτοντας συγκεκριμένους πόλους, τα προϊόντα επιπέδων υψηλής τάσης και την υπερπόντια αγορά. Υψηλού επιπέδου διαδικασία αυτόματου ελέγχου, 80% της διαδικασίας παραγωγής με τον αυτόματο και ψηφιακό έλεγχο.
 
Το εργοστάσιο Ø COMBODIA ΠΝΟΜ ΠΕΝΧ, που χτίστηκε στο μέσο του 2010 και της μαζικής παραγωγής μέσα νωρίς του 2011, σχεδίασε την ικανότητα με 36000 PC, κυρίως χρησιμοποιημένοι συγκεκριμένοι πόλοι χαμηλής τάσης προϊόντων για το αγροτικό πλέγμα ισχύος.
 
Το εργοστάσιο Ø XINJIANG RUOQIANG, που χτίστηκε στην αρχή του 2008 και τη μαζική παραγωγή στο τέλος του 2008, σχεδίασε την ετήσια ικανότητα 80000 PC, που χρησιμοποιήθηκε κυρίως για το αστικό πλέγμα δύναμης και το μεγάλης απόστασης αγροτικό πλέγμα δύναμης, επίσης παράδοση στο πλέγμα δύναμης του Τατζικιστάν.
 
Ø το εργοστάσιο της ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ DAKER, που επενδύθηκε από την τοπική επιχείρηση EPC, Co. ΚΑΤΑΣΚΕΥΉΣ ΔΎΝΑΜΗΣ YULIN, ΕΠΕ μαζική παραγωγή το 2012, σχεδίασε την ετήσια ικανότητα 22000 PC, που χρησιμοποιήθηκε κυρίως για το αστικό πλέγμα δύναμης.
 
Ø το εργοστάσιο της ΑΙΘΙΟΠΙΑΣ BAHDAR, που επενδύθηκε από την τοπική επιχείρηση συμβούλων δύναμης, σχεδίασε την ετήσια ικανότητα 100000 PC, υψηλό σχέδιο αυτόματου ελέγχου, ακόμα στην κατασκευή.

 

Αυτό που είναι το πλεονέκτημα συνολικής λύσης μας για τη συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής Πολωνού

 

 

1. Σκελετός που διαμορφώνει τη διαδικασία

 

Ο σκελετός που διαμορφώνει τη διαδικασία είναι finishedThe σκελετός διαμορφώνοντας τη διαδικασία τελειώνει από αυτόματο το κυλώντας σύστημα συγκόλλησης που η διαδικασία έχει βελτιωθεί βασισμένος στην εμπειρία μας και έναντι του παραδοσιακού τρόπου θα μπορούσαμε να σώσουμε 8 εργαζομένους, και επίσης το ποσοστό αποδοτικότητας και παραγωγής έχει βελτιωθεί πολύ.

από το κύλισμα του αυτόματου συστήματος συγκόλλησης που η διαδικασία έχει βελτιωθεί βασισμένος στην εμπειρία μας και έναντι του παραδοσιακού τρόπου θα μπορούσαμε να σώσουμε 8 εργαζομένους, και επίσης την αποδοτικότητα και παραγωγής το ποσοστό έχει βελτιωθεί πολύ.

 

Αξιοπιστία ηλεκτρικός Πολωνός που καθιστά τη μηχανή ενισχυμένη να τσιμενταρίσει συγκεκριμένους Πολωνούς 1

Αξιοπιστία ηλεκτρικός Πολωνός που καθιστά τη μηχανή ενισχυμένη να τσιμενταρίσει συγκεκριμένους Πολωνούς 2

 

2. Φυγοκεντρική διαδικασία σχηματοποίησης

Η φυγοκεντρική μηχανή ελέγχεται από το έξυπνο συγκρότημα ηλεκτρονικών υπολογιστών, και όλη η διαδικασία θα εισαγόταν στο σύστημα πριν από να παραγάγει, σε αυτήν την περίπτωση, έναν εργαζόμενο θα μπορούσε διευθυντής τρεις διαφορετικές μηχανές κάποτε.

 

 

Αξιοπιστία ηλεκτρικός Πολωνός που καθιστά τη μηχανή ενισχυμένη να τσιμενταρίσει συγκεκριμένους Πολωνούς 3

Αξιοπιστία ηλεκτρικός Πολωνός που καθιστά τη μηχανή ενισχυμένη να τσιμενταρίσει συγκεκριμένους Πολωνούς 4

3. Γερανός γεφυρών

Χρησιμοποιούμε τον ειδικό σχεδιασμένο γερανό με το αυτόματο σύστημα εκμετάλλευσης, σε αυτήν την περίπτωση αύξησε ιδιαίτερα την αποδοτικότητα εργασίας όταν μεταφέρουμε τα μέρη στις διαφορετικές λειτουργώντας πλατφόρμες. Εν τω μεταξύ, θα σιγουρευτεί ότι ο εργαζόμενος είναι ασφαλής σε αυτήν την γραμμή παραγωγής γιατί δεν πρέπει να πάνε μέσα στην περιοχή φυγοκεντρικών μηχανών και την περιοχή θεραπείας ατμού.

Αξιοπιστία ηλεκτρικός Πολωνός που καθιστά τη μηχανή ενισχυμένη να τσιμενταρίσει συγκεκριμένους Πολωνούς 5

4. Κινητή υλική να δελεάσει πλατφόρμα

Dingle το σχεδιασμένο σύστημα, η να δελεάσει πλατφόρμα θα μπορούσε να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία παραγωγής στην καλύτερη θέση. Θα μπορούσε να λειτουργήσει για τρεις γραμμές παραγωγής συγχρόνως.

Αξιοπιστία ηλεκτρικός Πολωνός που καθιστά τη μηχανή ενισχυμένη να τσιμενταρίσει συγκεκριμένους Πολωνούς 6

Αξιοπιστία ηλεκτρικός Πολωνός που καθιστά τη μηχανή ενισχυμένη να τσιμενταρίσει συγκεκριμένους Πολωνούς 7

 

Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για σας;

 

➢ Θα μπορούσαμε να παρέχουμε τους συγκεκριμένους πόλους βασίσαμε τα σχέδιά σας, και έχουμε την επαγγελματική λύση συσκευασίας και παράδοσης.

➢ Θα μπορούσαμε χτίζοντας μια συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής πόλων για σας, βασισμένος σε 50 έτη εμπειρίας μας, θα σας φέρουμε μια γραμμή υψηλότερης αποδοτικότητας για σας.

➢ Θα μπορούσαμε εκπαιδευτικός τους εργαζομένους και τους μηχανικούς για σας. Αρχίστε της μαζικής παραγωγής ή εξεταστική παραγωγή, θα μπορούσαμε να εργαστούμε μαζί με σας έως ότου έχετε όλη τη δυνατότητα να διαχειριστείτε και να ελέγξετε αυτήν την γραμμή παραγωγής.

➢ Θα μπορούσαμε να επενδύσουμε τη γραμμή μαζί με σας, θα είμαστε ένας από τους μετόχους και θα είμαστε αρμόδιοι για την κατασκευή και θα είστε αρμόδιοι για το μάρκετινγκ.

 

Επομένως, και τα δύο κόμματα θα δώσουν το πλήρες παιχνίδι στα αντίστοιχα πλεονεκτήματά τους και θα συνεργαστούν για να καθιερώσουν μια συγκεκριμένη επεξεργασία πόλων companyry στην τοπική αρίθμησή σας, και να αναπτύξουν περαιτέρω την τοπική αγορά σας, και να αναπτύξουν περαιτέρω την τοπική αγορά σε ισχύ σας ώστε να προωθηθούν περισσότερα έσοδα από επενδύσεις και για τα δύο κόμματα.

 

Αξιοπιστία ηλεκτρικός Πολωνός που καθιστά τη μηχανή ενισχυμένη να τσιμενταρίσει συγκεκριμένους Πολωνούς 8

1. Περίπου DINGLI

HENAN DINGLI ιδρύθηκε το 1963 δεδομένου ότι ένας μικρός κατασκευαστής εξοπλισμού ηλεκτρικής δύναμης, μετά από περισσότερο από την ανάπτυξη 50 ετών, DINGLI είναι τώρα επιχείρηση ομάδας που αφιερώνεται στις συνολικές λύσεις για τα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας που καλύπτουν την έρευνα, σχέδιο, κατασκευή, πλήρης ανεφοδιασμός εξοπλισμού, κατασκευή, διαδικασίες, συντήρηση, επένδυση και ούτω καθεξής. HENAN DINGLI αφιερώνει ενεργά στην κατασκευή πλέγματος δύναμης, συμμετείχε σε όλα τα κατασκευαστικά προγράμματα UHV και είχε μια σημαντική συμβολή στις γραμμές μετάδοσης UHV Κίνας.

 

 

Από το 2000, HENAN DINGLI έχει αναπτύξει ενεργά τη διεθνή επιχείρηση, διαδοχικά χτισμένος Ισημερινός, βάση κατασκευής της Καμπότζης, κέντρο σχεδίου πύργων του Κουίτο, Ισπανία, Περού, Χιλή και άλλα υπερπόντια κέντρα υπηρεσιών. Έχουμε διάφορα διεθνή πιστοποιητικά, όπως το πιστοποιητικό του ISO που καλύπτει το σχέδιο, τον εξοπλισμό και την κατασκευή, το πιστοποιητικό συγκόλλησης AWS, το πιστοποιητικό συστημάτων ASTM, το πιστοποιητικό της Χιλής NCH 203, το πιστοποιητικό της Κολομβίας RETIE, το υλικό ποιοτικό πιστοποιητικό της Κόστα Ρίκα, κ.λπ. Ως τα τέλη του 2018, το γενικό ποσοστό της διεθνούς επιχείρησης είναι περισσότερο από 30% του κύριου εισοδήματος της επιχείρησης. Έχουμε παράσχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες σε περισσότερους από 100 πελάτες σε 33 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των αγορών της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αφρικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Με την ισχυρή τεχνική υποστήριξη και την επιτόπια υπηρεσία, HENAN DINGLI έχει κερδίσει πολλές δαπάνες προγράμματος για τους πελάτες και έχει κερδίσει την αναγνώρισή τους.

 

Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να παραγάγουμε όλες τον πύργο επικοινωνίας ειδών, τους ηλεκτρικούς πόλους χάλυβα μετάδοσης, τις δομές υποσταθμών, τον πύργο χάλυβα μικροκυμάτων και τον τεχνικό πύργο κ.λπ. διακοσμήσεων που παράγουμε τις ελαφριές και βαριές δομές χάλυβα, τις διαστημικές δομές πλαισίων χάλυβα, τις γέφυρες χάλυβας-δομών, τους πύργους χάλυβα πύργος-και-ιστών και ειδικά τις ακριβείς δομές χάλυβα. Η επιχείρησή μας έχει μια πραγματικού μεγέθους έννοια και το σύστημα για την εξασφάλιση ποιότητας, περιλαμβάνει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001:2008 και άλλη πιστοποίηση.

 

Για να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων και να παρέχει την ανώτερη υπηρεσία για τους πελάτες μας, DINGLI έχει αρχίσει τη νέα γραμμή παραγωγής για τους πύργους στις αρχές του 2018. Η γραμμή παραγωγής είναι η πιό προηγμένοη στην ΑΣΙΑ, η οποία με όλο τον εξοπλισμό από την Ιταλία (εμπορικό σήμα: FICEP) και ικανοποιώντας τους πιό αυστηρούς νόμους και τους κανονισμούς της προστασίας του περιβάλλοντος στην Κίνα. Η γραμμή παραγωγής που εξοπλίζεται με το υψηλό επίπεδο της αυτόματης λειτουργίας, ειδικά galvanization καυτής εμβύθισης, το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί στα τυποποιημένα, EN πρότυπα ASTM, πρότυπα ΜΒ κάτω από το σύστημα ελέγχου υπολογιστών.

 

2. Ιστορία

 

Το εμπορικό σήμα DINGLI είναι έναρξη με τους συγκεκριμένους πόλους, μετά από 50 έτη σκληρής εργασίας, τώρα είμαστε ομάδα επιχείρησης, που θα μπορούσε να κάνει να σχεδιάσει, εφαρμοσμένη μηχανική, εργασία κατασκευής και κατασκευής για τη γραμμή και τον υποσταθμό μετάδοσης, γινόμαστε μεγαλύτεροι, εντούτοις παίρνουμε ακόμα τη συγκεκριμένη επιχείρηση πόλων ως μια από τη βασική επιχείρησή μας. Τώρα χτίζουμε τέσσερα εργοστάσια συνολικά από μόνο μας, έχουμε βελτιστοποιήσει τη διαδικασία βασισμένη σε 50 έτη εργασιακής πείρας μας, εν τω μεταξύ, έχουμε σχεδιάσει και προχωράμε διάφορα συγκεκριμένα εργοστάσια πόλων στην υπερπόντια αγορά. Το νέο εργοστάσιό μας, εργοστάσιο HUADING, σχεδιάζεται σύμφωνα με τα τοπ πρότυπα στην τρέχουσα αγορά και είναι σε θέση να παραγάγει όλο το είδος αιτήματος προϊόντων στη διεθνή αγορά, μας φέρνει σε μια νέα επιτυχία στη συγκεκριμένη επιχείρηση πόλων, κανένα θέμα η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου, την αποδοτικότητα παραγωγής, και το επίπεδο αυτόματου ελέγχου.
Σε τελευταία 50 έτη, έχουμε παραγάγει περισσότερα από 4 εκατομμύριο PC των συγκεκριμένων πόλων, αλλά αυτό δεν είναι το τέλος, ελπίζουμε, εμείς θα μπορούσε να παραγάγει περισσότερων και τους πόλους και να χτίσει περισσότερες γραμμές παραγωγής για την παγκόσμια αγορά, και εργαζόμενος σκληρά για την αγροτική και αστική καθαρή εργασία δύναμης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χάρτης παγκόσμιων δικτύων

Κίνα

Henan DINGLI Πολωνός και Co. πύργων, ΕΠΕ.

Co. τεχνολογίας ανίχνευσης Zhongdingxin Henan, ΕΠΕ.

Co. εφαρμοσμένης μηχανικής ηλεκτρικής ενέργειας Dadi Henan, ΕΠΕ.

Co. εξοπλισμού δύναμης Henan DINGLI, ΕΠΕ

Co. κατασκευής δύναμης Henan DINGLI, ΕΠΕ

Συγκεκριμένη Co. Πολωνού Huading, ΕΠΕ

Co. πύργων χάλυβα Huili Xingjiang, ΕΠΕ.

Co. πύργων Dingli Bazhou, ΕΠΕ.

Πωλήσεις της Σαγκάη και κέντρο υπηρεσιών

Πωλήσεις του Πεκίνου και κέντρο υπηρεσιών

 

Καμπότζη

Εργοστάσιο της Καμπότζης Πνομ Πενχ

 

Ισπανία

Πωλήσεις της Μαδρίτης (Ισπανία) και κέντρο υπηρεσιών

 

Ντακάρ, Σενεγάλη

 

Πωλήσεις της Σενεγάλης (Ντακάρ) και κέντρο υπηρεσιών

Αποθήκη εμπορευμάτων ανταλλακτικών της Σενεγάλης (Ντακάρ)

 

Κουίτο, Ισημερινός

 

Κέντρο σχεδίου πύργων χάλυβα του Κουίτο (Ισημερινός) (πρότυπα ASTM)

Γραμμή παραγωγής έκτακτης ανάγκης πύργων χάλυβα του Κουίτο (Ισημερινός)

Πρώτη ύλη του Κουίτο (Ισημερινός) και αποθήκη εμπορευμάτων ανταλλακτικών

 

Λίμα, Περού

Της Λίμα πωλήσεις (του Περού) και κέντρο υπηρεσιών

 

Cochabamba, Βολιβία

Πρώτη ύλη Cochabamba (Βολιβία) και αποθήκη εμπορευμάτων ανταλλακτικών

 

Σαντιάγο, Χιλή

Πωλήσεις του Σαντιάγο (Χιλή) και κέντρο υπηρεσιών

 

Τζακάρτα, Ινδονησία

Πωλήσεις της Τζακάρτα (Ινδονησία) και κέντρο υπηρεσιών

 

 

Αξιοπιστία ηλεκτρικός Πολωνός που καθιστά τη μηχανή ενισχυμένη να τσιμενταρίσει συγκεκριμένους Πολωνούς 9

 

 

Πελάτες και συνεργάτες Dingli

Αξιοπιστία ηλεκτρικός Πολωνός που καθιστά τη μηχανή ενισχυμένη να τσιμενταρίσει συγκεκριμένους Πολωνούς 10

Αξιοπιστία ηλεκτρικός Πολωνός που καθιστά τη μηχανή ενισχυμένη να τσιμενταρίσει συγκεκριμένους Πολωνούς 11

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

iris@hndlpe.com
+8618037871307
86-18037871307
86-18037871307