Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Julia

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18037871307

WhatsApp : +8618037871307

Free call

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών

Ποσότητα παραγγελίας min : Διαπραγμάτευση Τιμή : Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες : Τυποποιημένη εθνική μέθοδος συσκευασίας Χρόνος παράδοσης : Εξαρτάται από την ποιότητα του πελάτη
Όροι πληρωμής : 30% προηγμένη πληρωμή, πληρωμή ισορροπίας 70% πριν από την αποστολή. Δυνατότητα προσφοράς : 2000 τόνος το μήνα
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ Μάρκα: DINGLI
Πιστοποίηση: ISO9001,ASTM,RETIE,Nch203,Costa Rica ASTM,EPC,TCL,Q690 Extra High Strength Steel

Λεπτομερής ενημέρωση

Υλικό: Όλοι οι τύποι, GB/ASTM/JIS/EN. Τύπος: Πύργος δικτυωτού πλέγματος τεσσάρων ποδιών
Επίστρωμα επιφάνειας: galvanization καυτής εμβύθισης Βαθμός τάσης: 10-750kv
Galvanization: galvanization καυτής εμβύθισης Ζωγραφική: Σύμφωνα με το αίτημα των πελατών
Υψηλό φως:

ιστός τηλεπικοινωνιών

,

πύργος μετάδοσης μικροκυμάτων

Περιγραφή προϊόντων

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών

 

Γρήγορη λεπτομέρεια:

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV προμηθευτών πύργων Πολωνού χάλυβα πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών

 

Η σωληνοειδής δομή πύργων χάλυβα έχει τα σχετικά τεχνικά και οικονομικά πλεονεκτήματα, και είναι κατάλληλη για τους πύργους μετάδοσης που αντέχουν τα μεγάλα φορτία.

 

Εφαρμογές:

 

Στην Κίνα, τα σχεδιαγράμματα σωλήνων χάλυβα έχουν χρησιμοποιηθεί επίσης στους πύργους διπλός-κυκλωμάτων 500kV και τους πύργους τέσσερις-περασμάτων στον ίδιο πύργο, που παρουσιάζει τη καλή απόδοση και οφέλη του. Η δομή πύργων σωλήνων χάλυβα έχει αναπτυχθεί καλά στις γραμμές με τα διαφορετικά επίπεδα τάσης λόγω της σημαντικής ακαμψίας διατομής, των καλών χαρακτηριστικών δύναμης διατομής, της απλής δύναμης, και της όμορφης εμφάνισής της. Ειδικά στις δομές μεγάλος-έκτασης και τις αστικές δομές πύργων πλέγματος δύναμης.

 

Προδιαγραφές:

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV προμηθευτών πύργων Πολωνού χάλυβα πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών

 

Ύψος 0-200 μέτρα
Ταχύτητα ανέμου 0-320 km/hr (μπουρίνι 3s)
Τύπος ιδρύματος Ανεξάρτητο ίδρυμα/ίδρυμα συνόλων/ίδρυμα σωρών
Γεωλογικός όρος Το μαλακό επίγειο βουνό άλεσε άλλο
Μορφή Τριγωνικός/τετράγωνο
Τύπος σύνδεσης Μπουλόνια/καρύδι
Κώδικας σχεδίου Ansi/tia-EIA-222-γ
Υλικός βαθμός Q235/345
Εκτροπή <1>
Φορτίο σχεδίου Σύμφωνα με την απαίτηση του πελάτη
Ζωή του σχεδίου 30/50/100 έτη
Ποιοτικό σύστημα ISO 9001:2008

 

Ο σωληνοειδής πύργος χάλυβα είναι ένα παραδοσιακό ανώτερο προϊόν του εργοστασίου μας. Ειδικά το μόνο αναπτυγμένο multi-station σύστημα επεξεργασίας φλαντζών έχει βελτιώσει σημαντικά την ακρίβεια της γεωμετρικής ανοχής για κάθε κομμάτι εργασίας. Χάρι σε μια τέτοια διαδικασία, ο 190m υψηλός πύργος σωλήνων χάλυβα περάσματος Huangpu μεγάλος αξιολογήθηκε ως εθνικό ποιοτικό πρόγραμμα. Το εργοστάσιό μας παρέχεται τον προηγμένο εξοπλισμό όπως 2400 κάμπτοντας μηχανές τόνου, οι τέμνουσες μηχανές γραμμών, οι μηχανές συγκόλλησης βελονιών, και CNC οι τέμνουσες μηχανές πλάσματος. Με αυτό τον εξοπλισμό, είναι ικανό για να παραγάγει τους σωλήνες ίσος-διαμέτρων και τους κωνικούς σωλήνες στο πολύγωνο και τη στρογγυλή μορφή. Η CNC μηχανή συγκόλλησης βελονιών μπορεί να πραγματοποιήσει το one-time σχήμα της συγκόλλησης βελονιών για το σωλήνα χάλυβα και η γραμμή συγκόλλησης μπορεί να επιτύχει το σχήμα διπλός-μεγέθους μέσω της ενιαίας συγκόλλησης. Το εργοστάσιό μας έχει βεβαιωθεί ιδιαίτερα για τη ικανότητα παραγωγής και την ποιότητα των προϊόντων του.

 

 

Τα σωληνοειδή μέλη πύργων χάλυβα αντιστέκονται τη χαμηλή πίεση αέρα, τη μεγάλη κάμπτοντας ακαμψία διατομής, την απλή δομή, και τη σαφή μετάδοση δύναμης, οι οποίες μπορούν να δώσουν το πλήρες παιχνίδι στην απόδοση ρουλεμάν του υλικού. Αφ' ενός, μπορεί να μειώσει το βάρος του πύργου και να μειώσει τη δύναμη ιδρύματος αφ' ετέρου, μπορεί να βοηθήσει να αυξήσει τα άκρα. Δυνατότητα να επικριθούν οι φυσικές καταστροφές υπό τους όρους. Όταν οι απαιτήσεις υπολογισμού δύναμης και σταθερότητας καλύπτονται, η χρήση ενός πύργου σωλήνων χάλυβα με έναν σχετικά μικρό συντελεστή μορφής σωμάτων πίεσης αέρα μπορεί σημαντικά να μειώσει το φορτίο αέρα στο σώμα πύργων.

 

 

Τάση: Εξοπλισμός μετάδοσης δύναμης/ηλεκτρικός πύργος χάλυβα πύργων σιδήρου γωνίας γραμμών μετάδοσης σωληνοειδής

 

Βαθμός τάσης: 35KV/66KV/110KV/220KV/330KV/500KV/750KV/800KV/1000KV

 

Διαδικασία παραγωγής

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV προμηθευτών πύργων Πολωνού χάλυβα πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών

Εδώ είναι η διαδικασία επεξεργασίας για τον πύργο μετάδοσής μας εντούτοις, και τα δύο κόμματα πρέπει να συζητήσουν όλα τα σχέδια και να επιβεβαιώσουν όλα τα σχέδια καταστημάτων, τεχνική προδιαγραφή, και που πρότυπα για να προσαρμοστεί. Πριν από τη μαζική παραγωγή, πρέπει λάβαμε όλοι υπογράψαμε τα εγκεκριμένα σχέδια καταστημάτων και τα τεχνικά έγγραφα από τον πελάτη μας.

 

 

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών 0

 

Η επεξεργασία μας θα είναι στην ακριβή συμφωνία με τα σχέδια λεπτομέρειας που προετοιμάζονται από τον ανάδοχο και που εγκρίνονται από το μηχανικό. Η επεξεργασία θα αρχίσει μετά από την έγκριση της συνέλευσης και των δοκιμών καταστημάτων.


 

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών 1
 

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

 

Γιατί εμείς

 

1. Πεπειραμένο προσωπικό που απαντά η έρευνά σας σε 24 ώρες απασχόλησης στα ρευστά αγγλικά.

 

2. Το προσαρμοσμένο σχέδιο είναι διαθέσιμο. OEM&UBM καλωσορίζεται.

 

3. Τελειοποιήστε μετά από την υπηρεσία πωλήσεων. Η αποκλειστική και μοναδική λύση μπορεί να παρασχεθεί στον πελάτη μας από τους καλά εκπαιδευμένους και επαγγελματικούς μηχανικούς και το προσωπικό μας.

 

4.Professional εργοστάσιο άμεσο: Η καλύτερη τιμή και η έγκαιρη παράδοση μπορούν να βεβαιωθούν.

 

5. Πολύ κατάλληλη μεταφορά.

 

6. Σαν τίμιο πωλητή, χρησιμοποιούμε πάντα την ανώτερη πρώτη ύλη, προηγμένες μηχανές, ειδικευμένοι τεχνικοί για να εξασφαλίσουμε τα προϊόντα μας για να είμαστε τελειωμένοι μέσα υψηλοί - ποιότητα και σταθερό χαρακτηριστικό γνώρισμα. Καλωσορίστε για να μας έρθετε σε επαφή με ή να επισκεφτείτε την επιχείρησή μας οποτεδήποτε.

 

Σε ολόκληρη τη βιομηχανία κατασκευής πόλων και πύργων, οι πεπειραμένοι μηχανικοί και οι σχεδιαστές κάνουν την επιχείρηση να είναι διαθέσιμη να σχεδιάσουν ακριβώς και έγκαιρη και της εξασφάλισης της ποιότητας, της ασφάλειας και της εύκολης κατασκευής. Βάσει μιας άριστης ομάδας σχεδίου, η επιχείρηση διαμορφώνει περαιτέρω το λογισμικό του παρακαλώ-πύργου, AutoCAD, BOCAD και άλλων CAD και αναπροσαρμογών το λογισμικό σε πραγματικό - ο χρόνος να εξασφαλιστεί το λογισμικό είναι ο πιό αργά.

 

Υποστηριγμένα και από την εσωτερική επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής και από το Κουίτο το κέντρο σχεδίου πύργων, θα μπορούσε να παρέχει τον τεχνικούς σύμβουλο και την υπηρεσία σχεδίου στο πλαίσιο εργασίας μας. Για το κέντρο σχεδίου πύργων του Κουίτο, οι περισσότεροι από τους μηχανικούς είναι τοπικό προσωπικό. Το σχέδιο είναι βασισμένο στο μεταξύ πρωτοκόλλων ASTM με τα υλικά πρότυπα ΜΒ, που θα μειώσουν το βάρος, και θα αποφύγουν την αντικατάσταση στα σχεδιαγράμματα για να κερδίσουν χρόνο απασχόλησης.

 

Το πρόγραμμα ο διευθυντής προγράμματος χρησιμότητας Dingli διαχείριση-σας επιτηρεί όλες τις λεπτομέρειες απαραίτητες να εξασφαλίσουν το πρόγραμμά ότι σας παραδίδει όπως διευκρινίζεται. Αυτό που είναι περισσότερος, εσύ επικοινωνεί με σας κάθε βήμα του τρόπου.

 

 

1. Περίπου εμείς

HENAN DINGLI ιδρύθηκε το 1963 δεδομένου ότι ένας μικρός κατασκευαστής εξοπλισμού ηλεκτρικής δύναμης, μετά από περισσότερο από την ανάπτυξη 50 ετών, DINGLI είναι τώρα επιχείρηση ομάδας που αφιερώνεται στις συνολικές λύσεις για τα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας που καλύπτουν την έρευνα, σχέδιο, κατασκευή, πλήρης ανεφοδιασμός εξοπλισμού, κατασκευή, διαδικασίες, συντήρηση, επένδυση και ούτω καθεξής. HENAN DINGLI αφιερώνει ενεργά στην κατασκευή πλέγματος δύναμης, συμμετείχε σε όλα τα κατασκευαστικά προγράμματα UHV και είχε μια σημαντική συμβολή στις γραμμές μετάδοσης UHV Κίνας.

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών 2

 

Από το 2000, HENAN DINGLI έχει αναπτύξει ενεργά τη διεθνή επιχείρηση, διαδοχικά χτισμένος Ισημερινός, βάση κατασκευής της Καμπότζης, κέντρο σχεδίου πύργων του Κουίτο, Ισπανία, Περού, Χιλή και άλλα υπερπόντια κέντρα υπηρεσιών. Έχουμε διάφορα διεθνή πιστοποιητικά, όπως το πιστοποιητικό του ISO που καλύπτει το σχέδιο, τον εξοπλισμό και την κατασκευή, το πιστοποιητικό συγκόλλησης AWS, το πιστοποιητικό συστημάτων ASTM, το πιστοποιητικό της Χιλής NCH 203, το πιστοποιητικό της Κολομβίας RETIE, το υλικό ποιοτικό πιστοποιητικό της Κόστα Ρίκα, κ.λπ. Ως τα τέλη του 2018, το γενικό ποσοστό της διεθνούς επιχείρησης είναι περισσότερο από 30% του κύριου εισοδήματος της επιχείρησης. Έχουμε παράσχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και τις υπηρεσίες σε περισσότερους από 100 πελάτες σε 33 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των αγορών της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αφρικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας. Με την ισχυρή τεχνική υποστήριξη και την επιτόπια υπηρεσία, HENAN DINGLI έχει κερδίσει πολλές δαπάνες προγράμματος για τους πελάτες και έχει κερδίσει την αναγνώρισή τους.

 

Για να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων και να παρέχει την ανώτερη υπηρεσία για τους πελάτες μας, DINGLI έχει αρχίσει τη νέα γραμμή παραγωγής για τους πύργους στις αρχές του 2018. Η γραμμή παραγωγής είναι η πιό προηγμένοη στην ΑΣΙΑ, η οποία με όλο τον εξοπλισμό από την Ιταλία (εμπορικό σήμα: FICEP) και ικανοποιώντας τους πιό αυστηρούς νόμους και τους κανονισμούς της προστασίας του περιβάλλοντος στην Κίνα. Η γραμμή παραγωγής που εξοπλίζεται με το υψηλό επίπεδο της αυτόματης λειτουργίας, ειδικά galvanization καυτής εμβύθισης, το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί στα τυποποιημένα, EN πρότυπα ASTM, πρότυπα ΜΒ κάτω από το σύστημα ελέγχου υπολογιστών.

 

2. Διεθνές πιστοποιητικό

ASTM, RETIE, Nch203, Κόστα Ρίκα ASTM, EPC, TCL, ect.

 

 

3. Υπηρεσία μεταπώλησης

 

Τεχνική υποστήριξη

Τεχνική υποστήριξη pre-sales στη σκηνή. DINGLI έχει την επιχείρηση ερευνών και εφαρμοσμένης μηχανικής με περισσότερους από 100 μηχανικούς. Έχουμε τον ειδικό pre-sales μηχανικό για να συνεργαστούμε με τον πελάτη στο πρώτο στάδιο του προγράμματος.

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών 3

 

Βοήθεια περιοχών

Βοήθεια περιοχών στη λατινοαμερικάνικη αγορά, μέχρι στιγμής έχουμε τις πωλήσεις και το κέντρο υπηρεσιών στην Ισπανία, Χιλή, Βολιβία, Περού, Ισημερινός, Σενεγάλη, η οποία θα κάνει μια γρήγορη απάντηση για τον πελάτη.

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών 4

 

Αποθήκη εμπορευμάτων και εφόδιο έκτακτης ανάγκης

Αποθήκη εμπορευμάτων και εφόδιο έκτακτης ανάγκης για τα ανταλλακτικά, μέρη ζημίας και ελλείποντα μέρη: DINGLI έχει χτίσει τη γραμμή παραγωγής στο Κουίτο και την αποθήκη εμπορευμάτων για τη γραμμή μετάδοσης και το δίκτυο διανομής στον Ισημερινό, τη Βολιβία και τη Σενεγάλη με τα κοινής χρήσης ανταλλακτικά.

 

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών 5

 

Σχέδιο και σύμβουλος

Υποστηριγμένα και από την εσωτερική επιχείρηση εφαρμοσμένης μηχανικής και από το Κουίτο το κέντρο σχεδίου πύργων, θα μπορούσε να παρέχει τον τεχνικούς σύμβουλο και την υπηρεσία σχεδίου στο πλαίσιο εργασίας μας. Για το κέντρο σχεδίου πύργων του Κουίτο, οι περισσότεροι από τους μηχανικούς είναι τοπικό προσωπικό. Το σχέδιο είναι βασισμένο στο μεταξύ πρωτοκόλλων ASTM με τα υλικά πρότυπα ΜΒ, που θα μειώσουν το βάρος, και θα αποφύγουν την αντικατάσταση στα σχεδιαγράμματα για να κερδίσουν χρόνο απασχόλησης.

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών 6

 

 

Περιοχή παράδοσης του πελάτη

 

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών 7

 

 

4. Συσκευασία

Σύνολο-σοφά συσκευάζοντας ή συσκευάζοντας μέλος-σοφά σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Μέλη πύργων: Ένας πύργος χάλυβα είναι χωρισμένος σε διάφορες δέσμες.

Μπουλόνια: Το υλικό συσκευασίας είναι γερό νάυλον τύμπανο τσαντών ή χάλυβα.

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών 8

 

 

5. Χάρτης παγκόσμιων δικτύων

Κίνα

Henan DINGLI Πολωνός και Co. πύργων, ΕΠΕ.

Co. τεχνολογίας ανίχνευσης Zhongdingxin Henan, ΕΠΕ.

Co. εφαρμοσμένης μηχανικής ηλεκτρικής ενέργειας Dadi Henan, ΕΠΕ.

Co. εξοπλισμού δύναμης Henan DINGLI, ΕΠΕ

Co. κατασκευής δύναμης Henan DINGLI, ΕΠΕ

Συγκεκριμένη Co. Πολωνού Huading, ΕΠΕ

Co. πύργων χάλυβα Huili Xingjiang, ΕΠΕ.

Co. πύργων Dingli Bazhou, ΕΠΕ.

Πωλήσεις της Σαγκάη και κέντρο υπηρεσιών

Πωλήσεις του Πεκίνου και κέντρο υπηρεσιών

 

Καμπότζη

Εργοστάσιο της Καμπότζης Πνομ Πενχ

 

Ισπανία

Πωλήσεις της Μαδρίτης (Ισπανία) και κέντρο υπηρεσιών

 

Ντακάρ, Σενεγάλη

 

Πωλήσεις της Σενεγάλης (Ντακάρ) και κέντρο υπηρεσιών

Αποθήκη εμπορευμάτων ανταλλακτικών της Σενεγάλης (Ντακάρ)

 

Κουίτο, Ισημερινός

 

Κέντρο σχεδίου πύργων χάλυβα του Κουίτο (Ισημερινός) (πρότυπα ASTM)

Γραμμή παραγωγής έκτακτης ανάγκης πύργων χάλυβα του Κουίτο (Ισημερινός)

Πρώτη ύλη του Κουίτο (Ισημερινός) και αποθήκη εμπορευμάτων ανταλλακτικών

 

Λίμα, Περού

Της Λίμα πωλήσεις (του Περού) και κέντρο υπηρεσιών

 

Cochabamba, Βολιβία

Πρώτη ύλη Cochabamba (Βολιβία) και αποθήκη εμπορευμάτων ανταλλακτικών

 

Σαντιάγο, Χιλή

Πωλήσεις του Σαντιάγο (Χιλή) και κέντρο υπηρεσιών

 

Τζακάρτα, Ινδονησία

Πωλήσεις της Τζακάρτα (Ινδονησία) και κέντρο υπηρεσιών

 

 

 

 

 

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών 9

6. Διεθνής πλήρως αυτόματη μη ρυπογόνος γαλβανίζοντας γραμμή

 

Όλη η γραμμή παραγωγής galvanization σφραγίζεται μακριά, χρησιμοποιείται από 7 εργαζομένους με μια ετήσια ικανότητα 160.000 τόνων.

 

Στη νέα γραμμή παραγωγής, επενδύουμε ολόκληρη τη συσκευασία του ανυψωτικού εξοπλισμού, όλες οι εργασίες φόρτωσης θα ολοκληρωθούν στο εργοστάσιό μας, σε αυτήν την περίπτωση, θα είναι αποφευγμένη δύο φορές φόρτωση κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, κάνουμε το καλύτερό μας στην προστασία των προϊόντων μας όπως πάντα.

 

Η νέα γραμμή παραγωγής έχει βελτιωθεί στο ακολουθώντας σύστημα αριθμού μερών, με αυτό το σύστημα κάνουμε καλύτερα για να αποφύγουμε το ελλείπον πρόβλημα μερών

 

 

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών 10

 

7. Επίσκεψη πελατών

Οι πελάτες της Βολιβίας επισκέφτηκαν Dingli για την επιθεώρηση εργοστασίων, μιλήσαμε για τα θέματα κλειδί αντιμέτωπα αυτή τη στιγμή, και βρήκαμε τους τρόπους να την λύσουμε από κοινού. Θέτουν μια υψηλή αξία σε αυτήν την συνεργασία.

 

 

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών 11

 

 

8. Πελάτες και συνεργάτες Dingli

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών 12

4 με πόδια δορυφορικός σωληνοειδής χάλυβας τέσσερα TV πύργων χάλυβα σωληνοειδής πύργος δικτυωτού πλέγματος ποδιών 13

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

iris@hndlpe.com
+8618037871307
86-18037871307
86-18037871307